Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Блаженнійший Митрополит Епіфаній прибув на Тернопільщину

Предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший Митрополит Епіфаній 9 вересня 2022 року прибув на Тернопільщину з Першосвятительським візитом. Про це повідомили в пресслужбі ПЦУ.

При в’їзді до Тернополя Предстоятеля помісної Української Православної Церкви зустрів архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор, архієпископ Тернопільський і Бучацький Тихон, єпископ Одеський і Балтський Афанасій, духовенство єпархії, а також представники влади.

Владика Нестор та представники влади привітали Блаженнійшого Митрополита Епіфанія на Тернопільщині, піднісши Його Блаженству квіти.

Сьогодні, 10 вересня,  Предстоятель звершить освячення іконостаса та очолить Божественну літургію в храмі на честь преподобного Іова Почаївського с. Горинка. Також цього ж дня Митрополит Епіфаній очолить молебень за Україну у храмі Преображення Господнього у м.Шумськ, початок о 14:30 год. Також в суботу Блаженнійший Епіфаній відслужить молебень за Україну у храмі Преображення Господнього в с. Гніздичне на Збаражчині, початок о 17:00 год.

У неділю, 11 вересня, Предстоятель звершить Літургію в храмі Різдва Пресвятої Богородиці у Тернополі, вул. Клима Савура, початок о 9:00 год.

Кілька днів не дожив до свого дня народження: рідні плачуть і прощаються із Героєм Володимиром (ФОТО)

Ви такого ще не бачили: на Тернопільщині чоловік збудував теплицю зі скляних пляшок (ФОТО)