Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Агонія агресора: росія оголосила часткову мобілізацію

Президент росії путін заявив про часткову мобілізацію в рф. Про це він заявив у своєму відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Для захисту нашої батьківщини та цілісності вважаю за необхідне підтримати часткову мобілізацію», — сказав диктатор рашистів у своєму зверненні у середу, 21 вересня.
Він повідомив, мобілізаційні заходи у РФ розпочнуться сьогодні. У рамках часткової мобілізації до армії РФ збираються призвати 300 тисяч резервістів-окупантів. Джерело: https://censor.net/ua/n3368568
Диктатор стверджує, що призову підлягатимуть лише ті, хто перебуває в запасі, передусім з бойовим досвідом. Вони проходитимуть додаткову підготовку.
Після заяви указ про часткову мобілізацію в росії було опубліковано на сайті.
Кількість мобілізованих від кожного регіону визначить міністерство оборони. Забезпечити призов доручено губернаторам.

Нагадаємо, що 20 вересня маріонетки Кремля в ОРДЛО оголосили дати своїх псевдореферендумів. Бойовики «л/днр» заявили, що фейкове голосування пройде з 23 по 27 вересня. Підконтрольна кремлю маріонеткова «влада» Херсонської області заявила про плани провести «референдум» про «входження» до складу росії у ці ж дати. Псевдореферендум на 23−27 вересня окупанти запланували й у Запорізькій області.
Заяви пролунали невдовзі після стрімкого контрнаступу захисників України: 14 вересня в Міноборони повідомляли, що із 6 вересня (за тиждень) ЗСУ звільнили 388 населених пунктів і близько 8,5 тис. кв. км лише в Харківській області.

Доставка з магазину Carter’s в Україну

Різдво Пресвятої Богородиці: традиції свята