Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

5 причин поїхати на табір “Лисоня” 

11-17 серпня на Тернопільщині відбудеться вишкільний наметовий табір “Лисоня” ім. Івана Гавдиди. Тож чому варто заповнити анкету та стати учасником?

1.Саморозвиток

Важливою складовою табору є гутірки, лекції та дискусії на актуальні для сьогодення теми. Ми обговоримо та поспілкуємось на тему протидії російським загарбникам. Як боротись з росіянами на всіх фронтах? Що найбільше дошкуляє нашому ворогу? Що може зробити кожен, як і з чого розпочати? Тут твоя русофобія точно стане достатня!

2.Нові знайомства та друзі

Підтримка, допомога, командні змагання та випробування на таборі зближують людей. Саме тут ти зможеш знайти однодумців, з якими в майбутньому зможеш стати пліч-о-пліч задля однієї справи.

3.Корисні навички

Тактична медицина, збирання екстреної валізки, орієнтування – це ті навички, що точно стануть тобі у пригоді, які ми допоможемо освоїти на таборі.

4.Атмосфера вечірніх ватр

Ще одна важлива частина кожного табору. Вогнище, з якого вилітають, схожі на зорі, жаринки, спільне співання пісень під гітару і, звісно, читання таборової пошти – це все створює затишок та романтику вечорів біля ватри.

5.Місце, де ти станеш кращою версією себе

Програма табору поєднує у собі фізичний, духовний та інтелектуальний розвиток – кожного дня в тебе буде можливість спробувати себе в чомусь новому. Стати витривалішим фізично, свідомішим морально та обізнанішим інтелектуально.

І це тільки невелика частина усього, що ти можеш отримати під час перебування на таборі. Якщо вас зацікавило – заповнюйте анкету: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSOUe8B895sCBZcgp7z7WWVVIF9FhS8IFqPPn67UQSfWwIOw/viewform?fbclid=IwAR2rokckYnH_y72xSuSliY_xdAou6Suufd8A4vgp43ktlumtp3ZwRhyzYcw

 

 

Трагічний випадок: поблизу села Дичків потяг збив чоловіка, який на сигнали не реагував (ФОТО)

Тернопіль 10 серпня прощався з двома Героями війни (ВІДЕО)