Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Скалі-Подільські на Чортківщині поховали Героя Віктора Мирончука (ФОТО)

У Скалі-Подільській Чортківського району поховали колишнього голову, військовослужбовця Віктора Мирончука. Про це повідомили на сайті Скала-Подільської громади.

Віктор Мирончук загинув внаслідок артилерійського обстрілу в Магдалинівському районі  Запорізької області. Був оператором-планшетистом  відділення управління зенітної ракетної батареї. У нього залишились дружина Оксана та діти Тетяна і Давид.

Тіло Героя доправили додому 12 серпня після обіду. Мешканці містечка та довколишніх сіл зустріли траурну колону машин навколішки з квітами та запаленими лампадками. На вулиці Грушевського, де проживає родина Мирончуків, відбулася панахида за загиблим воїном.

Він залишив по собі добрий слід:  у серцях вихованців та освітян – як виважений педагог, у сусідів та знайомих – як добрий господар, у мешканців селища та громади – тими справами, які зумів втілити у життя, – пишуть на сайті громади.

Чин поховання 13 серпня  здійснили священники Українських церков – православної, греко-католицької, а також римо-католицької.

Назвали професію, які потрібні на Тернопільщині

Найвищий результат: 14 учнів з Тернопільщини склали мультипредметний тест на 600 балів