Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська “Нива” розпочала сезон з нічиєї

У стартовому турі чемпіонату Першої ліги тернополяни на чужому полі  зіграли внічию з вишгородським “Діназом”.

Це була стартова офіційна зустріч для зірки легендарного “Динамо” Олександра Головка на чолі “Діназа”. Гра виявився доволі бадьорьою із бажанням обидвох сторін виграти.

Але з усіх моментів, які були по ходу зустрічі, командам реалізувати вдалося лише по одному. Спершу відзначилися тернополяни з пенальті. Ічанський у боротьбі у своєму штрафному майданчику підіграв рукою, що арбітр розцінив як привід для призначення 11-метрового. Вмовити рефері призначити фол у інший бік через гру ліктем суперника, капітану “Діназа” не вдалося. Пенальті  Дедух впевнено реалізував.

Відігралися кияни вже після перерви. Після удару від воріт Солдатенка гравці “Ниви” двічі виграли верхову боротьбу, але це призвело лише до того, що за м’яч вже біля штрафної тернополян зачепився Клименко, який видряпав його у боротьбі з двома суперниками та пробив під ліву стійку.

У наступному турі “Нива” тестуватиме вдома оновлені “Карпати”.

Перша ліга. 1-й тур

“Діназ” – “Нива” 1:1

Голи: Дедух 42 (пен.) – Клименко 57

“Діназ”: Солдатенко, Літвінов, Ічанський, Пестрецов, Корешков, Білоус, Богунов, Клименко (Гарнага 89), Куліш (Старенький 78), Вакуленко, Кос

“Нива”: Механів, Соколов, Зінь, Кіричук, Дедух, Козак, Дорошенко (Різник 78), Дударенко (Хруставка 89), Гатала (Малащук 70), Бей (Проців 78), Сухорочко (Вольський 89)

Попередження: Богунов 39, Ічанський 41, Кос 64, Корешков 74, Гарнага 90 – Гатала 45+1, Малащук 70

Казино Slots City – велика колекція ліцензійних ігор

Палій з Тернопільщини сплатить 8000 грн за загибель тварини