Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Обзивав ексдружину та тещу: священика УПЦ МП з Тернопільщини оштрафували за домашнє насильство

Настоятеля храму УПЦ МП в селі Кути на Тернопільщині оштрафували на 680 грн за домашнє насильство.

На чоловіка склали протокол за те, що він обзивав свою колишню дружину та тещу. Зазначимо, що згідно з інформацією в судовому реєстрі, це не перший випадок, коли Ігоря Кушнірука судять за цією статтею. У лютому цього року йому призначили 170 грн штрафу за те, що він виганяв з дому і обзивав свого сина.

Як йдеться у постанові Шумського райсуду, інцидент стався ввечері 5 серпня у селі Андрушівка. Перебуваючи у помешканні своєї колишньої дружини, Ігор Кушнірук обзивав її та колишню тещу нецензурними словами. Дії чоловіка кваліфікували за ч.2 ст. 173-2 КУпАП (домашнє насильство). На судовому засіданні священик повністю визнав провину.

У травні цього року подружжя розлучилось після 26 років шлюбу. В позові екс-дружина зазначала, що причиною розпаду їхньої сім’ї стало те, що чоловік зловживає алкоголем та скандалить. Чоловіка вже не раз штрафували за статтею про домашнє насильство. У постанові Шумського райсуду від 4 лютого йдеться, що чоловіка оштрафували на 170 грн за те, що він обзивав сина і виганяв його з дому. Вже згодом, 7 лютого, його за сварку з дружиною оштрафували на 340 грн.

Цього разу суддя Максим Харлан призначив священику 680 грн штрафу. У разі несплати суму стягнень подвоять. Також чоловік повинен сплатити 496 грн судового збору, пише “Захід.Нет”.

На Тернопільщині працювало дві нарколабораторії, де виготовляли амфетамін та «альфа-PVP» (ФОТО)

Трагічний випадок на Тернопільщині: слюсар втратив рівновагу та впав із вагону на бетонне покриття