Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На війні загинув колишній голова громади з Тернопільщини

9 серпня в зоні бойових дій загинув наш земляк, оператор відділення управління зенітної ракетної батареї однієї із бойових бригад Збройних Сил України, який віддав своє життя в ім’я України – 49-річний Віктор Мирончук  зі Скала-Подільської громади.

“Віктор Павлович Мирончук, колишній голова селища, за покликом серця в перші дні війни став до лав Збройних Сил України, щоб зі зброєю в руках захищати незалежність, свободу та територіальну цілісність нашої держави, – повідомили на сторінці Другого відділу Чортківського РТЦК та СП. – На жаль, Україна втратила ще одного патріота і свого захисника. Гірко, що сьогодні кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою.
Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину скорботи. Нехай опіка Всевишнього та наші молитви полегшать гіркоту втрати і родинне горе. Світлий спомин про мужнього захисника України назавжди залишиться в наших серцях. Вічна пам’ять тим, хто ціною власного життя та здоров’я захищають нашу державу від російського окупанта. Вічна пам’ять Захиснику України!”

Врятували життя: у Тернополі жінці пересадили чужу нирку (ВІДЕО)

«Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою