Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Молодь потребує живого спілкування”. На Тернопільщині організували християнський табір

У селах Кам’янки та Хмелиська Підволочиської громади при місцевих храмах організували християнський табір “З Богом у серці”. Ініціатор зустрічі молоді – парох, отець-капелан Андрій Курило.

Учасники табору щоденно разом моляться за мир і за наших воїнів, беруть участь в квестах, перетягуванні канату та інших конкурсах, творчих завданнях, водночас знаходять нових друзів, весело і цікаво проводять час. Об’єднання жінок Тернопільщини, яке сформувалося на базі Координаційний штаб підтримки оборони України, долучилося до заходу – вручило учасникам солодкі гостинці. Дітей і молодь привітала наша волонтерка Уляна Хом’як.

“Дуже добре, що отець Андрій організував табір, дбає про молодь, адже вона нині, як ніколи, потребує живого спілкування, справжніх емоцій. У попередні роки всі були ізольовані через карантин, цьогоріч – через війну, але в час канікул необхідно хоч трохи надолужити, – каже Уляна Хом’як. – На християнський табір прийшло багато дітей! Від імені нашого жіноцтва я мала можливість привітати молодь і передати їм солодкі гостинці. В час війни діти переживають стрес, потребують підтримки та уваги дорослих. Всі ми розуміємо, що можливість проводити такі заходи в тилу маємо завдяки нашим воїнам, за що ми всі їм безмежно вдячні. Ну і в свою чергу ми всіляко підтримуємо захисників як від об’єднання жінок Тернопільщини, так, зокрема, й від сіл Підволочиської громади”.

Весілля у Тернополі: захисник повернувся із війни, щоб одружитися (ВІДЕО)

Знову горе: на війні загинув 25-річний тернополянин