Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

«Людина помирає, коли про неї всі забувають…», — такими були слова з останнього відео Назара

Сьогодні зі скорботою у серці, сумом і печаллю провели в останню путь двох наших військовослужбовців Назара та Віктора, які загинули під час виконання бойового завдання, боронячи східні рубежі України.

Про це повідомляє 44 ОАБР імені Данила Апостола.

Назар народився, виріс та навчався у Тернополі. Він був справжнім патріотом, прагнучи захистити своїх близьких та рідний край, ще у травні 2021 року добровільно вступив до лав ЗСУ та став на захист територіальної цілісності України.

Назар був дуже молодий, мав кохану дівчину та планував одружитися, проте не судилось. У нього залишилася мама та молодший братик.
«Людина помирає, коли про неї всі забувають…», — такими були слова з останнього відео на сторінці Назара в соцмережах.
Віктор – 49-річний захисник — житель смт. Скала-Подільська, колишній голова селища, за покликом серця в перші дні війни став до лав Збройних Сил України, щоб зі зброєю в руках захищати незалежність, свободу та територіальну цілісність нашої держави. Він до останнього подиху був гідним захисником та вірним сином України.
Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі від гіркої втрати. Сумуємо та підтримуємо рідних та близьких у важку годину скорботи.
Запевняємо, Назаре і Вікторе, пам’ять про вас житиме вічно, тепер ви назавжди у Книзі пам’яті Героїв 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола.
Герої не вмирають!
Не забудемо, не пробачимо!

Житель Гусятина шукав роботу і втратив 16000 гривень

Назвали професію, які потрібні на Тернопільщині