Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Втратила 37 тисяч гривень: шахрай «допоміг» тернополянці виїхати до Америки

Шахрай «допоміг» тернополянці виїхати до Америки, поліцейські встановлюють деталі злочину.

Зловмисники не припиняють у шахрайський спосіб викрадати гроші у довірливих громадян. У аферу втрапила мешканка обласного центру.

Донька потерпілої наразі перебуває в Польщі. Там в соцмережі знайшла оголошення про швидке оформлення документів на переїзд Сполу́чені Шта́ти Аме́рики.

Вона зателефонувала за вказаним номером і невідомий, який представився посередником в оформлені віз запевнив, що зможе допомогти з документами та виїздом на інший материк. Ціна питання – майже тисячу євро. Жінка зателефонувала до матері в Тернопіль і попросила перевести гроші на наданий їй рахунок.

Спритний аферист заробив 37 тисяч гривень. Резидентом США донька жертви афери так і не стала.

За фактом злочину передбаченого ст.190 КК України, слідчі розпочали кримінальне провадження та встановлюють усі деталі правопорушення.

Поліцейські вкотре наголошують: не дайте себе ошукати і не дозволяйте пройдисвітам збагатитися за ваш рахунок! Різні пропозиції швидко і дешево влаштуватися за кордоном, оформити візу, виготовити різні довідки зазвичай пропонують лише шахраї , а їх кількість у воєнний період лише збільшилася, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хлопець, який узяв службове авто батька, збив дівчину і втік із місця аварії, подав апеляцію

У Тернополі вода забрала ще одне життя: у ставі знайшли утопленика