Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Бонуси букмекерів – які бувають, як отримати та відіграти

Практично всі бонуси букмекерів можна використовувати для отримання додаткових переваг. Дізнайтеся більше про найбільш поширені пропозиції.

Найбільш популярні та вигідні бонуси букмекерів

Час від часу майже всі букмекерські контори пропонують своїм гравцям бонуси – винагороди, які дозволяють отримати додатковий прибуток або зробити ставку без ризику для власних коштів. В 2022 році бонуси букмекерів можуть бути дуже різними, тож розберемося з основними категоріями промо-пропозицій та їх особливостями.

Грошові бонуси букмекерів

Найбільш поширеними є бонуси, які видаються у вигляді реальних коштів за виконання певних дій. Деякі букмекерські контори навіть пропонують бездепозитні бонуси просто за сам факт реєстрації нового аккаунту, але це скоріше рідкість. Найчастіше кеш-бонуси видаються після внесення на рахунок першого депозиту. Наприклад, букмекер може пропонувати двократне збільшення першого депозиту, обмежуючи бонус певною сумою. Тоді це виглядатиме приблизно так: бонус 100% від суми поповнення, але не більше 2000 гривень. Зазвичай такі бонуси зараховуються на спеціальний додатковий баланс, тож ви не зможете одразу вивести кошти на картку або онлайн-гаманець. Спочатку потрібно виконати певні умови відіграшу, це можуть бути:

  • вейджер – множник, на який треба помножити бонус та зробити ставок на отриману суму;
  • строки відіграшу – на ставки за бонусні кошти може даватися 24 години, тиждень або місяць;
  • інші умови – мінімальні котирування, дозволені лише ставки на окремі види спорту тощо.

Детальні правила відіграшу бонусних коштів необхідно уточнювати перед активацією промо-акції. Як тільки ви виконаєте всі умови, гроші будуть переведені з додаткового балансу на основний. Як їх використати далі – вирішувати вам: можна одразу вивести чи зробити ще кілька ставок, дізнатися більше можна за посиланням https://promin.cv.ua/2020/06/10/chek-lyst-dlia-kozhnoho-chernivchanyna-chym-zainiatysia-na-karantyni.html.

Що таке фрібети

Якщо кеш-бонуси видаються у вигляді грошей, то фрібети – це безкоштовні ставки за рахунок букмекерської контори. Таким чином, ви можете оформити парі з букмекером, не витрачаючи ані копійки з особистого балансу. В разі, якщо ставка не зіграє, рахунок залишиться незмінним. Варто відзначити, що більшість букмекерів зараховує на ваш баланс лише чистий прибуток від фрібетів, а сама ставка повертається конторі. Наприклад, якщо вам видали фрібет на 300 гривень і ви виграли 800, то на рахунок прийде лише 500 гривень прибутку.

Інші популярні промо-пропозиції

В багатьох сучасних букмекерських конторах діють кешбек-програми, завдяки яким ви можете повернути частину витрачених коштів. До того ж зазвичай кешбек зараховується одразу на основний баланс. Сума повернених коштів розраховується індивідуально, виплати зазвичай надходять щотижня або щомісяця. Ще одна поширена акція – «Експреси дня». Це готові ставки-експреси зі збільшеним коефіцієнтом. Якщо ви погодитесь з вибором експертів, то зможете отримати додатковий коефіцієнт (зазвичай 1,05 – 1,10). Це не занадто вигідно, але виграші одразу зараховуються на основний баланс, вам не доведеться їх додатково відігравати.

Читати додатково: http://www.vsisumy.com/special-projects/otdyh-razvlecheniya/luchshie-igrovye-avtomaty-2020-g

Знову горе: загинув ще один Герой з Тернополя

Дівчинка з Тернопільщини пожертвувала своїм волоссям, щоб зібрати кошти для ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)