Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чому на фронті потрібні вантажівки? (ВІДЕО)

Від початку війни волонтери передали чимало повнопривідних автомобілів для потреб захисників. Днями на першу лінію оборони з Тернополя поїхав ще один транспортний засіб – вантажівка. Вона слугуватиме військовим для перевезення людей та виконання бойових завдань.

«Дуже багато передається легкових автомобілів, але є моменти, коли потрібно мати вантажівки для того, аби щось підвезти чи забрати. Тому він був придбаний нашими підприємцями, відреставрований та капітально відремонтований,- сказав Іван Чайківський, народний депутат України.

Перед відправкою машини тут її обладнали тентом, перефарбували та облаштували відповідно до воєнних умов.

«Важливо, щоб наші захисники були забезпечені відповідною технікою. Їм там непросто, але вони повинні постійно відчувати підтримку кожного з нас. Цього разу ми передали вантажний автомобіль. Така машина буде служити для виконання логістичних функцій в умовах бездоріжжя та бойових завдань,- зазначив Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

Автомобіль завантажили продуктами, інструментами для щоденного використання та іншим потрібним інвентарем. Відвезли і особисті передачі для бійців. В них те, що хлопці сьогодні особливо потребують. Детальніше – дивіться у відео Терену.

Наруга над могилою: чоловік свідомо перекинув пам’ятник та пошкодив гранітну плиту

“Свого Героя зустрічаю в труні…” – до сліз зворушливі слова тернополянки