Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі в одному районі стало на одне укриття більше (ФОТО)

У місті триває облаштування захисних споруд житлового фонду міста. Цими днями міський голова Тернополя Сергій Надал оглянув чергове нове укриття, що віднедавна з’явилося на вул. Миру, 4-В.

«Ми працюємо над тим, щоб створити нові укриття і сховища для тернополян та гостей нашого міста. Неодноразово отримували звернення від батьків, які гуляють з дітьми у сквері на вул. Миру, щодо перебування в безпечних умовах під час повітряної небезпеки. Відтак, у підземному паркінгу нового будинку за адресою вул. Миру, 4-В, у якому є два поверхи під землею, відтепер повністю готове укриття для мешканців цього будинку і для громадян, які знаходяться поруч, – відзначає Сергій Надал. – Тому у випадку небезпеки люди зможуть бути захищені. Дякую голові ОСББ за створення належних умов, зокрема, облаштовані місця для сидіння, зроблений запас медикаментів, води та санвузол, повідомляє пресслужба міської ради.

Звертаємо увагу, що на сайті Тернопільської міської ради розміщено інтерактивну карту захисних споруд (в рубриці Е-сервіси), на якій можна переглянути місця укриттів, що розміщені найближче до вашого місця перебування чи проживання.

Уряд продовжив нульові кредити для аграріїв

Чоловік помітно нервував: у Тернополі на благодійному велозаїзду у глядача знайшли наркотики (ФОТО)