Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Убив батька і брата: 36-річний мешканець Тернопільщини сидітиме 12 рoків у тюрмі (ФОТО)

Чолoвік на Тернопільщині нaніс дeкілька нoжових пoранень свoєму бaтькові, а тоді нaпав на брaта. Злочинця засудили до 12 років тюрми.

Райсуд на Тернопільщині призначив 12 років тюрми 36-річному чоловікові, який вбив свого батька та смертельно поранив брата. Сварка розпочалась через м’ясо, яке начебто заборонив приготувати батько. Розізлившись, чоловік взяв ніж та наніс йому декілька смертельних ударів, від яких 61-річний чоловік помер на місці. Після цього зловмисник напав на свого брата. Після злочину, усвідомивши свій вчинок, він про все зізнався сусідам, які й викликали поліцію. Відомо, що постраждалого брата намагались врятувати лікарі, але марно: згодом він помер у медзакладі, пише “Захід.Нет”.

Як йдеться у вироку Лановецького райсуду, інцидент стався вночі 7 лютогов селі Верещаки Кременецького району. У суді обвинувачений визнав провину і пояснив, що сварка між ним та батьком виникла через те, що він хотів приготувати м’ясо, а батько йому заборонив.

«В цей час він пригадав усі минулі образи, так як зростав без матері, а батько більшу частину уваги приділяв його братові, завжди краще ставився до нього, що викликало у нього ревнощі та в зв’язку з чим між ними часто виникали конфлікти. Не стримавшись, він наніс ножем, який був у нього в руці, сидячому на дивані батькові удар в шию та декілька ударів в груди», – пояснив свій вчинок у суді обвинувачений.

Як виявилось, від травм його батько помер на місці. Брата ще встигли доправити до лікарні, але згодом він помер у медзакладі.

Суддя Олег Холява визнав чоловіка винним у порушенні ч.1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство) та ч.2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження). Йому призначили 12 років тюрми. Також чоловік повинен сплатити 13,7 тис. грн за експертизи.

Вирок поки не набрав законної сили, його можна оскаржити в апеляційному суді.

Під звуки тривожної сирени: на Тернопільщині одружилися молодята з Херсону (ФОТО)

Біля Тернополя рейсовий автобус зіткнувся із вантажівкою: є потерпілі (ФОТО)