Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Торгувала чужим тілом: тернополянка через нестачу грошей зайнялась сутенерством (ФОТО, ВІДЕО)

Слідчі скерували на розгляд суду матеріали кримінального провадження стосовно жительки Тернополя, яка підозрюється в сутенерстві.

Нагадаємо, у червні працівники міграційної поліції спільно зі слідчими Тернопільщини викрили та затримали тернополянку, яка організувала незаконний бізнес, торгуючи чужим тілом. Підозрювана впродовж тривалого часу заробляла подобовою орендою житла. Проте через нестачу  грошей вирішила підробляти ще й сутенерством.

Жінка в інтернеті розмістила оголошення про пошук дівчат на високооплачувану роботу. Усі деталі охочим працювати повідомляла  при зустрічі або телефоном. Наступне оголошення, яке з’явилося у соцмережах, стосувалося пошуку клієнтів.

Місцями для інтимних зустрічей були квартири, які здавала сутенерка подобово. Година послуг вартувала 1600 гривень. Заробітки ділили порівну.

В ході обшуку, проведеного під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури, працівники міграційної поліції виявили у квартирі сутенерки понад 500 тисяч гривень, мобільні телефони та записник з базою клієнтів.

Жінку затримали відповідно до статті 208 КПК. Зібравши достатньо доказів, їй оголосили підозру відповідно до ч. 2 ст. 303 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) ККУ.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено,  обвинувальний акто направлено до суду. Підозрюваній загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 7 років, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

На Тернопільщині з 1 вересня починається призовна кампанія: що відомо

У Тернополі під час повітряної тривоги в укритті школи не буде посторонніх людей