Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Скрип гальм — і дві невинні душі полинули у Вічність…”. На Тернопільщині загинула закохана пара

9 серпня у Калуші поховали Марту Гриців і її хлопця Василя Пупка, які загинули в аварії на Тернопільщині. Смертельна ДТП сталася 7 серпня, близько 10-ої години, між селами Шибалин і Комарівка Бережанської громади. Дівчині було 19 років, хлопцеві – 23.

Загиблі їхали на автомобілі Skoda Octavia. Водія іншого автомобіля “Mercedes-Benz” затримали в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри. На даний час чоловік та двоє його пасажирів, серед яких 10-річна дитина, з травмами госпіталізовані до медичного закладу.

Як стало відомо, загибла — 19-річна калушанка Марта Гриців, яка загинула разом зі своїм хлопцем Василем Пупком, – повідомляють “Вікна”.

Обоє були випускниками Калуського ліцею №7. Вчителі у соцмережі тепло згадують учнів.

“Сльози затуманюють очі, розум не хоче вірити,серце розривається осколками болю, рука відмовляється писати страшну правду про величезну втрату…
Вася, Василик, Василько-улюбленець усього класу, друзів, учителів. Господар, помічник, веселун.
Марта, Марточка, Мартуся – красунечка, безвідмовна подруга, завжди прийде на допомогу.
Обоє мої колишні учні, обоє любі моєму серцю. Красиві, щасливі, добрі, привітні, милосердні, завжди із сонцесяйною усмішкою!
Їм би жити, кохати, продовжувати рід український!
Та життя не передбачуване. Дорога, людська вседозволеність, скрип гальм — і дві невинні душі полинули у вічність, туди, де нема печалі, болю, війни,жорстокості, байдужості, туди, де спокій і благодать, туди, де вони будуть навіки разом. Два серця, дві душі, два Божі Ангели — Пупко Василь та Гриців Марта. Світла і вічна пам’ять!” — написала Любов Івашко.

Washington Post: «За атакою на аеродром в Криму стоять підрозділи українських спецсил»

Не росіянин, а якийсь чех: у селі на Тернопільщині придумали, як не перейменовувати вулицю Чехова