Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Застереження від поліції: не купуйте через веб-ресурси так звані інвестиційні пакети

Останнім часом до поліцейських все частіше надходять повідомлення від краян, які потерпіли від шахрайства, пов’язаного з купівлею інвестиційних пакетів.

Афера полягає в тому, що люди знаходять в Інтернеті оголошення про швидкий заробіток. Реєструються на веб-сайтах та купують недешеві інвестиційні пакети, які через деякий час мають окупитися та принести чималий дохід. Проте згодом сайти зникають і люди залишаються без своїх грошей.

Останнє повідомлення про факт такого шахрайства надійшло до поліцейських від жительки Тернопільського району. Жінка, зареєструвавшись на одному із веб-ресурсів, придбала інвестиційний пакет вартістю майже 25 000 гривень. Як наслідок, її кошти зникли разом із віртуальним сайтом. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські застерігають людей не вестися на пропозиції легкого заробітку. Не реєструйтеся на невідомих вам сайтах та не перераховуйте гроші невідомим особам за так звані інвестиційні пакети.

У Тернополі потрібна донорська кров усіх груп

Росіяни ракетою влучили у зенітний ракетний комплекс на заході України