Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Вдома Богдана чекали дружина і троє дітей…”

20 серпня поховали загиблого Героя Богдана Водвуда із села Слобідка Козлівської громади. Загинув наш земляк 9 серпня на Донеччині. Йому було 45 років. Вдома Богдана чекали дружина і троє дітей.

Про загибель військовослужбовця повідомив голова Козлівської громади Володимир Колісник: “На жаль, сумна звістка прийшла і до нашої територіальної громади. З сумом сповіщаємо, що 9 серпня 2022 року в Донецькій області, поблизу села Богоявленка, виконуючи бойове завдання, загинув житель с. Слобідка Водвуд Богдан Ігорович, 1977 р. н.”

Висловив співчуття родині загиблого також голова Козівської громади Сергій Добалюк: “Колектив Козівської селищної ради, Козівська громада щиро співчуває голові Городищенського старостинського округу Галині Кучерявій з приводу трагічної втрати – загибелі брата. Богдану Водвуду було 45 років. Мешканець Козлівської громади, служив у ЗСУ з перших місяців повномасштабного вторгнення. Загинув під час виконання бойового завдання. Вдома його чекали дружина і троє дітей. Війна забрала в сім’ї батька, з важкою втратою житимуть родина, друзі. За кожним загиблим від руки окупанта – ціла життєва історія, яку обірвала війна. Слава загиблим Героям, які віддають своє життя за волю України! Щирі співчуття рідним, які втратили близьку людину”.

Будував плани, радів життю, нещодавно одружився: на війні загинув 21-річний Герой з Тернопільщини (ФОТО)

“Ми вже все, люди здаються”: окупант розповів, як його товариші покидають позиції, – свіже перехоплення