Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Parimatch Україна

В Україні з’явилося перше в історії ліцензоване онлайн-казино. Офіційний дозвіл на надання азартних послуг отримала українська філія всесвітньо відомої беттінгу компанії Parimatch. Завдяки кропіткій та наполегливій роботі професійного колективу компанії вже з 2021 року клієнти беттінг компанії грають на гроші, будучи в повній безпеці. Це стосується не тільки чесності перед законом, а й удосконаленого захисту особистих даних завдяки сучасному шифруванню.

Компанія Паріматч є найбільшим українським інвестором національних та регіональних спортивних подій різних рівнів. Завдяки кропіткій роботі професійної команди успішно реалізуються найбільші проекти у сфері спорту та розваг. Клієнти контори мають можливість використовувати всі пропозиції повною мірою.
parimatch

Комфортний сайт

На офіційному сайті компанії всі відвідувачі у вільному доступі мають можливість ознайомитись з основною інформацією, принципами та правилами роботи PariMatch UA. На домашній сторінці ви можете ознайомитись з актуальними новинами. Вони стосуються як світу спорту та беттінга в цілому, так і особистих досягнень, прагнень та проектів компанії.
Тут також вказана електронна адреса, на яку можна звертатися у разі виникнення будь-яких питань. Паріматч Україна представлений і у соціальних мережах – Фейсбуці, Інстаграмі, Ютубі. Ви можете підписатися на сторінку та бути в курсі останніх новин.

Перевірена робота

Контора поважає та бере до уваги думку кожного відвідувача. З цією метою на сайті представлена ​​анкета для зворотного зв’язку. Її необхідно заповнити вказавши ім’я, прізвище (необов’язково), електронну адресу, номер телефону, назву компанії (необов’язково), тему та ваше запитання. Далі в самому низу, під анкетою, кліком у квадратику необхідно підтвердити свою згоду на збирання та обробку персональних даних. Після цього залишається лише натиснути кнопку «Надіслати».
Навіть дозволяючи використовувати особисту інформацію, ви можете бути абсолютно впевненими в її анонімності. Конфіденційність даних є одним із пріоритетів компанії. Це внутрішні дані, які в жодному разі не передаються стороннім особам.
Відвідувачі основної сторінки також можуть ознайомитися з інформацією про діяльність компанії, її команду, відповідальну гру, цінності, а також, крім новин, дізнатися про актуальні вакансії та контакти.

На Тернопільщині на трасі водій на бусі зачепив 14-річну велосипедистку (ФОТО)

Чоловік, якому у Тернополі пересадили серце, розповів як почувається (ВІДЕО)