Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Безжальна війна забрала мого Олега…” – дружина загиблого

На російсько-українській війні, захищаючи рідну землю, загинув 47-річний тернополянин Олег Хрущ. 13 і 14 липня відбудеться прощання з Героєм у Домі печалі.

“Безжальна війна забрала життя мого Олега, – написала його дружина Оксана. – Прощання з ним відбудеться у Домі печалі на вул. Микулинецькій (панахида -13.07.2022 о 18.00, похорон – 14.07.2022 о 11.00).”

“Щирі співчуття! Був час, коли часто пересікалися по роботі. Добрий і чуйний, завжди вмів вислухати! Клята війна. Нехай з Богом спочиває!” – висловив співчуття під постом дружини загиблого тернопільський художник Рустам Давлетов.

“Оксано, прийміть мої щирі співчуття. Ми з Олегом працювали разом в інкасації.,Дуже шкода його, бо був веселою і доброю людиною. Таким він залишиться в моїй пам’яті. Тримайтеся. Олег – Герой”, – написав Михайло Гунчак.

“Хай з Богом спочиває. Дуже шкода Олега. Був чуйною людиною. Сьогодні увесь день в голові крутиться, як ми разом працювали, як ми жартували. Не віриться… Сумно, дуже сумно, що його більше немає серед нас”, – прокоментував сумну новину Андрій Кохан.

“Кілька років тому ми працювали разом за кордоном. Олег Петрович був душею колективу Вічна ЙОМУ пам’ять…” – додав Олександр Благий.

 

Був у розшуку: у Тернополі чоловік пив алкоголь у дворі будинку під час комендантської години

“Сашко загинув у день народження свого тата Остапа…”