Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Aviator – слот нового покоління

Aviator

Слот нового покоління. Абсолютно незвичайний, захоплюючий та азартний. Він привертає увагу своїм новітнім функціоналом та великими шансами на виграш. Все це про слот https://parimatch.com/ru/casino/slots/game/spribe_aviator, який гемблери між собою називають просто літачком.

Загальна інформація про слот

Тут немає звичних нам барабанів, виграшних ліній та символів. Але це все ще ігровий автомат. Він працює на основі генератора випадкових чисел, збільшує вашу ставку на певний коефіцієнт, і саме тому відноситься до категорії відеослотів.

Розробник гри – компанія Spribe. Реліз продукту вийшов у січні 2019. Слот став справжнім хітом в асортименті компанії та являється їх флагманом.

У ігрового автомата незвична механіка, якщо порівнювати його зі слотами. Але якщо розібратись, то можна отримати великі шанси на збільшення банкролу. Адже показник RTP тут цілих 97%, а це на 2% більше, ніж середнє значення на ринку.

Як працює слот Aviator

Гра в Літачок це ніби торги на біржі валют. Гравцю потрібно обрати момент, коли коефіцієнт буде найбільшим, і забрати гроші перед тим, як ставка згорить. Подивимося, як це працює.

  1. Коли ви запускаєте слот, то бачите перед собою ігрове поле, де можна встановити розмір ставки.
  2. Після цього потрібно включити гру.
  3. На чорному екрані з’явиться червоний літак, який буде підніматися і залишати після себе графік.
  4. Чим вище він злітає, тим більше стає множник, який збільшує вашу ставку.
  5. Але в якийсь момент літак вилітає з екрана – це означає, що гра завершена.

Ціль гри – вивести кошти до того моменту, як літак зникне, при цьому заробивши максимальну можливу суму.

Звичайно, тут є демоверсія. Вона буде корисною для тих, хто раніше не грав у такі ігри та не знайомий з їх механікою. Також у безкоштовному режимі можна перевірити, скільки в середньому піднімається літак, щоб зменшити ризики у грі на гроші.

Також ви можете використати автоматичну гру, просто встановивши розмір ставки та потрібний коефіцієнт. Тоді залишиться лише спостерігати за процесом.

Дизайн та цікаві функції автомата

Слот складається візуально з 3 блоків: зліва знаходиться історія ставок, посередині – ігрове поле, а справа – чат, де відображаються ставки останніх гравців. На ігровому полі є верхня лінія з вказаними коефіцієнтами, а знизу знаходиться місце для розміщення ставок або запуску автоматичної гри.

Все виконано в темних кольорах, а основні блоки виділені яскравими фарбами. Це не дасть вам заплутатися. Сам літак виконаний у червоному кольорі. Анімація його польоту – плавна та супроводжується ненав’язливим звуком.

Цікаві моменти гри:

  • можна встановити дві ставки та забирати прибуток з них у різний момент гри;
  • раунд зазвичай не триває довго, від декількох секунд до приблизно хвилини;
  • поки літак набирає висоту, на екрані видно зростаючий коефіцієнт.

Щоб перемогти у слоті Авіатор не потрібно використовувати стратегії, адже все залежить від вашої удачі, інтуїції та швидкості реакції. Це дійсно азартна гра, яка подобається сучасним гемблерам за свіжий функціонал та незвичайне управління.

У бою страху не відчуваєш: як пасічник знищував російські танки (ФОТО, ВІДЕО)

Тернопільська “Нива” буде грати у новому чемпіонаті