Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Які вулиці ремонтуватимуть у Тернополі цього тижня?

Цього тижня у Тернополі заплановано виконати поточний ремонт дорожнього покриття за адресами: вул. Руська, вул. Миколи Пирогова, вул. Андрея Шептицького, вул. Михайла Грушевського, вул. 15 Квітня, вул. Микулинецька, вул. Василя Костянтина Острозького, просп. Степана Бандери, вул. Бродівська, вул. Северина Наливайка, пише Тернопільська міська рада.

Наразі у місті триває відновлення підходів автомобільного моста через р. Серет на вул. Андрея Шептицького, де сьогодні, 18 липня, працівники підрядної організації влаштовують труби дощової каналізації та проводять підготовчі роботи до фрезерування. А на вул. Квітовій влаштовують бордюри та проводять підготовчі роботи для влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття.

До слова, на завершальному етапі ремонт дорожнього покриття на перетині вулиць Татарська-Глибока. Сьогодні, 18 липня, тут проводять розшивання швів покриття тротуару з фігурних елементів мощення і впорядковують територію. А уже у вівторок, 19 липня, на відремонтованому перехресті вулиць Татарська-Глибока буде відновлено рух громадського та приватного транспорту.

У Тернополі розшукують водія, який бусом вдарив припаркований автомобіль (ФОТО)

У Тернополі працює майже тисяча камер відеоспостереження