Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чому перевезення вантажів у Києві перестане бути проблемою?

Щодня десятки людей по Україні стикаються з потребою перевезти вантаж або переїхати, тому на даний момент у Києві налічується понад 20 компаній з вантажоперевезень, не враховуючи приватних перевізників.

Тому, якщо ви робите замовлення у великій компанії, час подачі авто скоротився в рази. Особливо якщо ви замовляєте невелику машину, наприклад мінібус, він може приїхати через 10-30 хвилин після оформлення вашої заявки. Звичайно таксі приїжджає за кілька хвилин, але треба розуміти, що вантажний транспорт їздить повільніше та може затримуватись на замовленнях.

Доступні ціни на послуги
Під час військового стану в Україні ціни на пальне різко підскочили, тому так само і виросли і на оренду авто. Але згодом більшість компаній знизили тарифи майже до тих, що були до війни. Компанія Moving Expert робить знижки постійним клієнтам, а також входить у ваше становище та скидає ціну на кілька сотень гривень.
Наприклад, вам потрібна найменша машина, від точки до точки їхати менше 2-х кілометрів, ми скинемо для вас ціну з 600 до 400 грн за дві години авто. Але якщо вам потрібно проїхати 20 кілометрів містом, то це буде коштувати 600 грн, оскільки наші ціни впали, але вартість палива залишилася на тому ж рівні. На превеликий жаль, ми не можемо зробити тариф ще дешевшим через вартість витратних матеріалів. Але максимально намагаємося зробити ваш переїзд комфортнішим як матеріально, так і фізично.
На даний момент ціни варіюються від 400 грн до 6000 (міні бус та вантажівка на 20 тонн). Щоб детально дізнатися інформацію про тарифи на перевезення, зверніться до компанії набравши номер телефону. Багато хто не змінював ціни на сайтах, тому зовсім немає сенсу прораховувати перевезення. Найпопулярніші запити, а також їх вартість:

  •  «Перевезти речі Києвом, орієнтовно 20 пакетів, маленький стіл і дрібна техніка, з одним вантажником, їхати близько 10 кілометрів». Для такого обсягу підходить міні-бус 500 грн і вантажник 300 грн за дві години. Разом міні-переїзд обійдеться вам в 800 грн, якщо у вас є ліфт і можна близько під’їхати до будинку;
  • «Переїзд квартири, всі меблі (стіл, диван, дві шафи, ліжко, 30 коробок, телевізор і холодильник), їхати 15 км загород, з вантажниками». Газель 4*2*2м 800 грн, вантажники 600 грн, кілометраж 390 грн, разом за дві години 1790;
  • «Вивіз будівельного сміття в мішках, приблизно 40(20 кг) мішків та 2 поверх без ліфта, вантажники потрібні». Сміття в нашій компанії вважається кубами, перший куб 750 грн. наступний 250, 40 мішків = 4 куби, 1500 грн + поверхи + – 400 грн. Разом 1900 грн;
  • «Переїзд Київ – Львів, комод, пралка, крісло та 40 пакетів, розібране ліжко». Бус 4м 700 грн, кілометраж 12650, разом 13350 (1 година на завантаження та 1 година на вивантаження) час у дорозі не рахується.

Якісний сервіс та приємне обслуговування
Зателефонувавши диспетчеру, у вас повинні запитати:

  • Що ви перевозите?;
  • Звідки і куди їхати?;
  • Вага, обсяг та розміри вантажу;
  • Чи потрібні вам вантажники;
  • Які у вас поверхи, якщо у вас ліфт;
  • Скільки буде їхати пасажирів.

З усіх цих дрібниць і формується замовлення, якщо вас не влаштовує ціни, менеджер може уточнити яка вам прийнятна сума, якщо вона не сильно відрізнятиметься, ми зробимо вас знижку і надішлемо авто. Вантажоперевезення по Києву від «Мувінг-Експерт» будуть більш приємними та швидкими якщо ви відразу розповісте диспетчеру всі завдання і не приховуватимете, що у вас не працює ліфт або що у вас холодильник важить більше 100 кілограм. Вам відразу прорахують повний тариф, щоб обидві сторони розуміли та розраховували на певну суму замовлення.

“Україна кровоточить… Підгаєччина ридає…”. Прощаються з військовим медиком

На тернопільському ставі рятували 15-річну тернополянку (ВІДЕО)