Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Удари були фiлігранними: у ЗCУ підтвердили iнформацію щoдо моста в Хeрcoні

Українcькі вiйськoві зaвдaли тoчкових рaкетних удaрів по Aнтонівcькому мoсту в Хeрcоні.

Про це повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі національного телемарафону 27 липня.

Збройні сили України вночі завдали точкових ракетних ударів по Антонівському мосту через Дніпро в тимчасово окупованому Херсоні.

Вона наголосила, що Сили оборони тримають під вогневим контролем стратегічно важливі логістичні і транспортні шляхи російських загарбників на Херсонщині, щоб не дозволяти йому поповнювати запаси.

Щодо моста, Гуменюк дипломатично зазначила, що ЗСУ цінують усе, що є в нашій країні, навіть коли воно під окупантами. “Ми не руйнуємо інфраструктуру, ми руйнуємо плани ворога”.

За її словами, робота української артилерії “делікатна і ювелірна”, і “спрямована більше на деморалізацію російського війська”.

На уточнювальне запитання журналіста, чи все-таки були удари по мосту Гуменюк врешті відповіла ствердно: “Так, удари були, але вони були філігранними”.

Окупаційна “влада” Херсонщини визнала, що що Антонівський отримав пошкодження після нічної атаки Збройних сил України.

Підозрюваний у державній зраді колаборант, заступник глави окупаційної “ВЦА”, Кирило Стремоусов заявив, що міст закритий для руху транспорту.

Раніше вночі Стремоусов у відеозверненні казав, що “чергова спроба обстрілу” Антонівського мосту через Дніпро у Херсоні нібито “не призвела до руйнування”.

Купили собі Range Rover та Audi Q5 за людські гроші: у Тернополі судитимуть псевдоволонтерів (ФОТО)

Крадіжки на Борщівщині: злочинець в таборі обікрав трьох дітей