Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Теребовлянщина в жалобі: на війні загинув Андрій Дюк

Теребовлянська громада знову в жалобі. 9 липня 2022 року внаслідок завданого російськими окупантами ракетного удару в Донецькій області загинув мешканець села Долина – кулеметник, солдат Андрій Дюк.

“Наш земляк 1984 року народження, ніс службу в лавах 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила, захищав суверенітет та територіальну цілісність України від російських загарбників. Теребовлянська міська рада та її голова Олег Продан висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця ЗСУ, – йдеться на сторінці громади. – Важко знайти слова втіхи, коли перестає битися серце захисника України. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини. Розділяємо разом із Вами цей біль, підтримуємо Вас у годину скорботи, поділяємо Ваше горе. Уся Теребовлянська громада з Вами. Вічна та світла пам’ять Героєві! Просимо теребовлянців завтра, 14 липня, зустріти домовину з тілом загиблого захисника та вшанувати його пам’ять.
Про годину зустрічі повідомимо згодом. Стежте за інформацією на сторінці Теребовлянської міської ради в соціальній мережі Фейсбук”.

Зворушливо до сліз: літній чоловік дав гроші захисникові з Тернопільщини

У ворога немає сміливості визнати поразку і забратися з України, – Президент України