Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ставки на футбол: поради професіоналів для гравців БК Паріматч

Як зробити ставку на футбол і виграти: поради від професіоналів

Ставки на футбол та секрети досвідчених гравців – як почати вигравати на футбольних прогнозах. Як зробити ставку на футбол у Паріматч та вигравати на дистанції.

Футбол на сьогодні — найпопулярніший напрямок у ставках на спорт. Але навіть у цьому виді спорту, роблячи ставки на топ чемпіонати та володіючи інформацією про команди, вболіваючи за певні клуби та знаючи склади напам’ять, не варто робити великі ставки, які перевищують 20 відсотків від ігрового банку. Будь-який матч, навіть якщо переможець у ньому очевидний, може закінчитись з несподіваним результатом. Ризик програшу є завжди, і потрібно дотримуватися правил контролю банку, згідно з яким слід робити ставки на суми не більше 5-7 відсотків від банку.

У ставках рекомендується дотримуватись певних стратегій. Їх зараз існує чимало, і можна вибрати кілька оптимальних для вашої ігрової моделі. При цьому потренуватися в прогнозах краще спочатку на папері, щоб не ризикувати грошима. Після того, як буде набутий цінний досвід у прогнозуванні та випробувана на практиці будь-яка стратегія, можна спробувати зробити ставку на футбол в БК Паріматч на гроші, але на невелику суму, яка ніяк не позначиться на загальній сумі банку під час програшу.

Секрети виграшу у ставках на футбол на дистанції

Щоб вигравати на тривалій дистанції, необхідно постійно стежити за новинами, ігровою формою, травмами тощо. Перед матчем під час складання прогнозу слід враховувати всі деталі, включаючи статистику виступів, мотивацію, можливість заміни гравців основного складу на запасних тощо.

Перед тим, як зробити ставку, потрібно спочатку самостійно оцінити шанси команд на перемогу або спрогнозувати можливу кількість забитих голів, після чого порівняти їх із коефіцієнтами та значеннями, які дає букмекер.

Іноді краще не робити ставку до матчу, а зіграти в режимі лайв, зробивши прогноз по ходу гри. Перші хвилини матчу можуть поміняти рішення гравця та вберегти від заздалегідь програшних розрахунків. Також ставки по ходу матчу дозволяють коригувати свої прогнози та мінімізувати втрати у разі невдачі.

Не варто ставити на всі матчі поспіль. Краще вибирати лише ті події, в яких буде впевненість у позитивному результаті. Небажано робити ставки на товариські зустрічі, тому що в них тренер може виставити резервний склад та спробувати експериментальні схеми, тому результат може бути вкрай несподіваним.

Також не рекомендується звертати увагу на події з коефіцієнтом нижче 1,1. Сума виграшу буде незначною, а у разі програшу втрата грошей буде досить суттєвою. Також ніколи не вибирайте договірні матчі на сайтах та в соціальних мережах, оскільки це є пропозиції від шахраїв.

Зерновий мир: подробиці угоди в Стамбулі (ОНОВЛЕНО)

Померла знана тернопільська лікарка