Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Під час щорічної прощі у Зарваниці посилять заходи безпеки: що буде заборонено?

14 липня Рада оборони області прийняла рішення посилити заходи безпеки під час щорічної прощі у Марійському духовному центрі. Правоохоронці проводять обстеження храмів та розраховують кількість прочан, які можуть перебувати у них під час богослужінь.

Служби Божі на території Марійського духовного центру мають здійснюватися виключно в середині церков. Згідно з рішенням ради оборони, будуть обмежені доступ вірян до самого духовного центру та проїзд автотранспортом через села Вишнівчик та Зарваницю у період з 07.00 год 16 липня до 19.00 год 17 липня, повідомляє Тернопільська ОВА.

Заборона не стосуватиметься запрошених керiвництвом центру посадових і духовних осіб та жителів даних населених пунктів, а також транспорту, який здійснює регулярні пасажирські перевезення.

На час богослужінь заборонено торгівлю не у стаціонарних закладах у селах Вишнівчик та Зарваниця. Діятиме заборона й на реалізацію алкогольних напоїв на території Золотниківської територіальної громади.

Богослужіння транслюватиметься об 11 годині 17 липня на місцевих каналах та телеканалах, що приєдналися до загальнонаціонального телемарафону #UAразом. Прочан закликають залишатися вдома та долучатися до богослужінь в режимі онлайн.

На Тернопільщині на трасі загорівся автомобіль (ФОТО)

«Марш нескорених»: відомий співак з Тернопільщини презентував пісню, присвячену ЗСУ (ВІДЕО)