Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Йому було лише 20. На війні загинув випускник Зборівського коледжу

4 липня зустрінуть Героя Романа Миськіва з Поморян, що на Львівщині. Для хлопця була близькою Тернопільщина, адже навчався у Зборівському коледжі.

“У великій скорботі рідні Романа та все наше селище! Хлопцеві було лише 20 років. Він був надзвичайно світлою, доброю і чуйною людиною! Вірним і щирим другом, гордістю і великою надією для своєї мами та рідних. Роман любив грати у футбол, завжди був головним ініціатором гри серед знайомих та друзів. Багато років був членом вівтарної дружини у нашій Поморянській парафії. Вже у студентські роки мріяв служити у Нацгвардії України, тому, коли призвали на строкову службу, навіть не думав ухилятися. Хотів гідно відслужити і повернутися додому.

Народився Миськів Роман Григорович 13 травня 2002 року в смт. Поморяни. Навчався у Поморянській ЗОШ I-III ст. Після школи – в Зборівському коледжі, де здобув спеціальність інженера програмного забезпечення. Після закінчення навчання, був призваний на строкову службу в Харків. 4 грудня 2021 р склав присягу. З початком бойових дій 24 лютого 2022 став на захист своєї Батьківщини.

27 червня ворожий обстріл забрав таке ще молоде життя Романа… Всією нашою парафіяльною родиною, громадою, висловлюємо щирі співчуття рідним Романа! Нехай Господь Бог і Пречиста Діва Марія допоможуть пережити це страшне горе! Вічна Слава Герою України! Дякуємо, що тримав над нами мирне небо!Ти назавжди у нашій пам’яті і серцях!” – написали теплий спомин про Героя односельчани.

Британська розвідка назвала наступні військові цілі рашистів

У Ланівцях невідомі вирвали квіти громади: “любителів чужого” просять терміново посадити інші