Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Відомий український актор переселився з Дніпра в Бережани (ФОТО)

Актор Ярослав Безкоровайний з Дніпра переїхав до Бережан. Театр, в якому він грав, поки не працює, тому чоловік волонтерить і готується йти до війська.

Разом із колегами він організував благодійний аукціон, на якому актори виставляють дорогі для них речі, щоб купити карети швидкої, повідомляє Суспільне.

Українські актори розпочали аукціон, щоб зібрати гроші на 5 автомобілів швидкої допомоги. Один із учасників аукціону Ярослав Безкоровайний, який зараз живе у Бережанах. Актор відомий роллю Василя у телесеріалі “Спіймати Кайдаша”. На аукціон він виставляє картину Олега Шупляка.

“Act lots” – це прекрасний проект, який об’єднав усіх акторів України для дуже потужної і корисної цілі. Ми плануємо зібрати кошти для придбання 5 карет швидкої допомоги. Сума – 50 тисяч євро. Ми вже зібрали більше ніж на половину однієї карети швидкої допомоги”, – каже Безкоровайний.

Картина називається “ДНК”. Ярослав каже, художник особисто подарував йому цю роботу. Лот актора складатиметься із двох частин. Другу Ярослав поки не розкриває. Чоловік каже, вона також пов’язана із картиною Олега Шупляка.

Окрім участі в аукціоні, Ярослав Безкоровайний волонтерить разом із дружиною. Коли розпочалась повномасштабна війна, вони переїхали до Бережан із Дніпра. Чоловік звідси родом.

“Десь 26 лютого ми приїхали сюди і зрозуміли, що потрібно робити те, що можемо робити. Перше, що спало на думку – це волонтерство. Допомагали чим могли, збирали продукти, збирали медикаменти, переганяли автомобілі”, – каже Безкоровайний.

Подружжя також збирає гроші на амуніцію і тепловізори для військових.

“Ми зібрали на тепловізор, який вже на передовій, який вже допоміг знайти не одного російського окупанта. Зібрали частково і на другий тепловізор, але цей тепловізор нам також допомогли купити, він вже також на передовій допомагає хлопцям”, – розповів актор.

Ярослав теж збирається йти до війська. Чоловік каже, готовий захищати Україну. Чекає тільки наказу.

“Вже отримав повістку, пройшов медичну комісію і чекаю дзвіночка від військкомату”, – каже Ярослав.

Сeлфі на пaм’ятнику: у Тернoполі житель Хeрсону виліз на монумент Гeрeті

60% шкіл уже обстежені: на Тернопільщині перевіряють чи готові заклади освіти до навчального року