Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Були менше двох кілограм: у Тернополі виходили недоношених двійняток (ФОТО)

У тернопільському перинатальному центрі виходили недоношених малят. Двійнята народились у квітні, на 31-му тижні вагітності.

Данилко важив 1960 грамів, його сестричка Даринка – усього 1630. Відразу після народження немовлят почали «виходжувати» лікарі, а вже через місяць дітки поїхали додому.

Про це розповідають на Facebook Тернопільського обласного клінічного перинатального центру «Мати і дитина».

“Нас відвідали Данилко та Даринка, які народились в перинатальному центрі в середині квітня. Під час вагітності мама Наталя спостерігалась у наших лікарів, отримувала все необхідне лікування та підтримку. Дітки народились на 31-у тижні вагітності Данилко вагою 1960 г і Даринка вагою 1630 г. Відразу після народження потребували дихальної підтримки та заходів інтенсивної терапії. На 6-у добу переведенні на другий етап виходжування”, – йдеться у повідомленні.

За весь цей час мама разом з персоналом приклали дуже багато зусиль, для того щоб малюки росли і розвивались здоровими. Виписані додому через місяць з вагою 2470 г і 2115 г відповідно.

“Для нас важливо, що батьки і надалі після виписки мають можливість звернутись в перинатальний центр, щоб отримати консультацію лікарів неонатолога, окуліста, невролога та провести усі необхідні обстеження, НСГ, Ехо КГ. При необхідності діти отримують скерування в спеціалізовані медичні заклади України”, – зазначають у дописі.

 

У центрі дякують батькам Данилка та Даринки за такі важливі миті радості та спілкування! Ростіть здоровими!

У Тернополі водійка чотири рази вдарила чужий автомобіль і поїхала: каже, що не почула (ВІДЕО)

Вбивство на Тернопільщині: жінка палицею на очах у доньки забила колишнього чоловіка