Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Їхня жертовність не марна”. Бережанщина прощається із двома захисниками

20 липня, близько 12:30 год., із Тернополя до Бережан вирушить колона із загиблими героями Василем Недільським та Володимиром Сошиком.

“Орієнтовно о 13:00-13:10 годині колона дістанеться крайніх рубежів нашої громади с.Комарівка, с.Шибалин, – повідомив голова Бережанської громади Ростислав Бортник.
Приблизно о 13:30 на перетині вулиць Золочівська та Тернопільська відслужать короткий молебень і відбудеться прощання з двома побратимами.
Після того похоронна процесія з тілом Василя Недільського попрямує по вул. Золочівській до його  рідного дому в с. Гиновичі, де о 14-ій годині розпочнеться прощання, по завершенні процесія рушить до церкви та кладовища, де відбудеться поховання і військовий церемоніал.
В той час конвой із тілом Сошика Володимира рушить вулицею Тернопільська до рідного дому на вулицю Замкова. Де спочатку в рідному домі, а згодом на подвір’ї розпочнеться прощання. Після чого процесія рушить до церкви Св.Трійці, а далі – на кладовище в с. Рай. Шановні краяни, думаю, кожен із нас в змозі в той чи інший спосіб гідно віддати шану нашим землякам, нашим героям. Своєю присутністю ви можете створити прощальні коридори пошани, а також долучитись до похоронної процесії. Цим ви доведете, що їхня жертовність не марна”.

“До останнього не хотіли вірити, але…” Загинув ще один Герой з Тернопільщини

Із Польщі передали УЗД-апарат для тернопільської лікарні