Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Ти розбила моє серце…” Передчасно померла відома українська телеведуча

Пыд час перебування у Німеччині передчасно померла відома українська телеведуча і акторка Руслана Писанка. За кордон виїхала після вторгнення росії в Україну, там у неї діагностували важко недугу. Руслані було 56 років.

“Руся, Руся, Руслана Писанка куди ти так заспішила? Так тебе не вистачатиме – твого спокою, оптимізму, розмов, сміху, жартів. Ти розбила моє серце. Плачу і не можу повірити, – написала Ірина Ванникова.
Велика, красива українка з добрим серцем, світла наша Руся пішла цієї ночі у засвіти. Я так і не встигла тобі розказати, який зараз гарний, зелений, вічний наш Київ і як добре вдома. Як шумлять липи за вікном. А сирена – це тривожно, але пережити можна. Українці сильні та мужні, і ми обов’язково переможемо. Я би переказала Русі усю військову аналітику та новини з фронту, як робила це останні місяці. Руся би раділа і тривожилась. Наш оптимізм нас тримав – це була наша спільна точка опори.
Я не встигла їй розказати. Ми багато чого не встигли зробити.
Однак, я встигла сказати Русі, як я люблю її та ціную нашу дружбу. Я щаслива, що зустріла Руслану, і вона стала моєю гарною подругою. Лети, дорога Руся, до мами, до брата. Тепер ти наш янгол. Люблю.
Обніміть своїх дітей та близьких, говоріть слова любові щодня, не економте свої почуття. Життя таке крихке, не відкладайте його на завтра. Бо, вчора вже немає, завтра може не бути, а є лише сьогодні і зараз.
Руся так і жила – тут і сьогодні. Любила і вірила”.

“Неможливо прийняти… Страшенний сум.
Вдячний долі, що пощастило пережити невеликі, але спільні і теплі історії. Іноді шукали їх, тому що тезки. Спасибі, Русь, за підтримку, коли не просив, але Ти бачила, що варто сказати щиро навіть прості слова і вони виявлялись настільки влучними… – висловив теплі слова про телеведучу її колега Руслан Сєнічкін. – Кожна зустріч – обійми, історії, ржач, самоіронія хайлевел, світло, фантастично добра енергія, якою навіть несвідомо ділилася з іншими. Як центр гравітації, притягувала до себе абсолютно різних людей. Світла пам’ять, Руся… Дуже світла!

Антикорупційна прокуратура нарешті отримає керівника?

“Карітас” об’єднав тернопільських волонтерів