Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

«Марш нескорених»: відомий співак з Тернопільщини презентував пісню, присвячену ЗСУ (ВІДЕО)

Заслужений артист України Володимир Вермінський представив нову пісню «Марш нескорених». Композиція присвячена Збройним Силам України, які щодня захищають Україну від російських окупантів.

«Я чекав виходу цієї пісні, наче спраглий води, розуміючи, що, можливо, ці рядки тексту, чи мелодії, зачеплять душу тих, хто захищає нас і прагне Перемоги з тими,  хто в тилу працює непокладаючи рук і сил, допомагаючи нашим хлопцям і дівчатам на фронті та постраждалим від окупації ворога»,- написав Володимир Вермінський.

Співак написав пісню ще на початку війни, однак більше часу зайняли запис та робота над відео. Окрім того, Володимир Вермінський є директором Тернопільського обласного методичного центру народної творчості Тернопільської обласної ради. Тож, з перших днів війни разом з колективом установи активно долучається до підтримки військових та переселенців.

«Пісня була написана на початку березня 2022 року, в досить непростий емоційний час для кожного із нас , проте, сам запис і робота, тривали понад три місяці з перервами, оскільки, приходячи додому з роботи, чи то з волонтерського штабу, виснажений і фізично і морально, ти не можеш зконцентруватись на творчості, бо творчість вимагає певного настрою, натхнення, емоцій,  які надихають тебе і налаштовують на діапазон, чи хвилю,яку ти, або впіймаєш або ні»,- розповів Володимир Вермінський.

У відео використані кадри бойових дій Збройних Сил України. Над презентацією кліпу працювала ціла команда:

«Вдячний друзям: за студійну роботу, зведення і мастерінг пісні, чудовому музиканту,аранжувальнику – Ігору Ващишину. Монтаж відео – Bip-studio – Богдан Польовий. Надання документальної хроніки і підбір художніх кадрів – Степан Градовий – директор комунальної установи Тернопільської обласної ради – «Кінодністер». Хочеться вірити в те, що ця пісня, стане для наших бійців тим неперможним маршем, на шляху якого, вони зметуть всю нечисть»,- сказав Володимир Вермінський.

Під час щорічної прощі у Зарваниці посилять заходи безпеки: що буде заборонено?

Чорний день: на Тернопільщині поховали одразу 11 Героїв