Пільги збережені: у Тернополі учні, студенти та пенсіонери їздитимуть безкоштовно

У комунальних автобусах та тролейбусах в Тернополі безкоштовно їздять учні, студенти та всі групи пільговиків.

Учасники бойових дій і добровольці надалі їздитимуть безкоштовно та без обмежень у кількості у всьому громадському транспорті Тернополя. Безкоштовний проїзд також для учнів та студентів у комунальному транспорті зберігається і на час канікул, і на вихідні дні, пише Тернопільська міська рада.

Якщо пасажир пересідає з одного в інший транспортний засіб, він може скористатися своїм електронним квитком впродовж 30 хвилин, проте встановлений тайм-аут (ті ж самі 30 хвилин) при пересуванні в одному і тому ж транспортному засобі.

Такий пільговий режим діє також для приватних перевізників, що обслуговують приміські маршрути Тернопільської міської територіальної громади:

Приватний соціальний транспорт

Безкоштовно їздять в автобусах приватних перевізників типу «Соціальні» жителі Тернопільської громади пільгових категорій населення при наявності електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» категорії «Пільгова».

Студенти вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації денної форми навчання, учні загальноосвітніх шкіл, вихованці середніх та професійно-технічних навчальних закладів їздять з 50-відсотковою знижкою вартості проїзду (чотири гривні) при наявності електронного квитка «Соціальна карта тернополянина».

Приватний транспорт (маршрутки)

Безкоштовно їздять у приватному транспорті всі пільговики щодня з 10:00 год. ранку при наявності електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» категорії «Пільгова».

Учні загальноосвітніх шкіл їздять з 50-відсотковою знижкою вартості проїзду (чотири гривні) впродовж навчального року (окрім канікул) при наявності персоніфікованої «Соціальної карти тернополянина» категорії «Учнівська». Компенсація за проїзд здійснюється за рахунок власних коштів перевізника.

 

 

Марта Краузе

This website uses cookies.