Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Фото дня у світі: харківська випускниця біля руїн рідної школи

Харківська випускниця сфотографувалася на руїнах школи (Фото:@Anna Episheva/Facebook)

У Мережі діляться фотографією 16-річної харків’янки Валерії, яка сфотографувалася у випускній сукні на фоні своєї школи, яку зруйнували росіяни ракетним ударом 27 лютого 2022 року. Фотографією та гіркими словами дівчини поділилася у Facebook її тітка, Ганна Епішева.

«Цього року моя племінниця мала закінчити школу. Вона з друзями планувала випускний, купувала сукні і з нетерпінням чекала великого дня… Потім прийшли росіяни. Її школа була цілеспрямована вражена та знищена 27 лютого 2022 року. Сьогодні вона повернулася до того, що залишилося від її школи та планів на випускний. Дякую тобі, моя дорога Валеріє, за те, що ти сильна і смілива, так пишаюся тобою і так тебе люблю», — написала вона.
І додала слова самої Валерії:
“…мені 16 років… навчалася в школі 134 у Харкові… було дуже багато друзів зі школи, ми були як одна велика сім’я… З дівчатами ми вибирали сукні та раділи, що всі будуть дуже красиві в день випускного. Але до нас прийшoв «рyсский мир» та зруйнував всі наші плани, про яки ми так мріяли!”.
Харківська школярка сфотографувалася у червоній випускній сукні на фоні вщент зруйнованої російськими окупантами харківської школи № 134. Саме в ці дні українські діти мали святкувати останній дзвоник та випускний. Нагадаємо, за даними Міністерства освіти та науки України в станом на 2 червня 2022 року у країні пошкоджено 1756 закладів освіти, а 182 — повністю зруйновані.
Джерело: НВ

Податківці розповіли, звідки у громад Тернопільщини з’являються вільні гроші

Знищили ворожі “Гради”: у мережі показали, як працює 44 артилерійська бригада з Тернопільщини (ВІДЕО)