Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі нетверезий водій вчинив ДТП, а потім сів за кермо іншого авто (ФОТО)

У середу, 1 червня, на вулиці Фабричній трапилась аварія. Водій Ford порушив правила дорожнього руху і зіткнувся з іншим авто. Поліцейські, які приїхали на місце ДТП, виявили у кермувальника Ford ознаки алкогольного сп’яніння.

Проходити огляд на стан сп’яніння чоловік відмовився. Інспектори склали на чоловіка відповідні адміністративні матеріали та направили автомобіль на арештмайданчик.

Згодом, вночі, на вулиці Злуки патрульні помітили автомобіль Hyundai, який перебував на вулиці в період комендантської години. Правоохоронці зупинили авто і виявили, що водієм був той самий чоловік, який нетверезим сів за кермо та спричинив ДТП на вулиці Фабричній.

«Інспектори знову запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що останній знову відмовився», – пише Патрульна поліція Тернопільської області.

Патрульні вдруге за ніч склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та направили, вже інший автомобіль на арешт майданчик.

З дитиною все в порядку: поліцейські розшукали 8-річну дівчинку з Тернопільщини

Тернопіль у жалобі: поховали людину, яка стала легендою Тернополя (ФОТО)