Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сучасний млин відкрив у Настасові підприємець Мирослав Мельник

У селі Настасів Великоберезовицької громади працює сучасний млин. Відкрив його підприємець Мирослав Мельник. Кілограм пшеничного цільнозернового борошна у мірошника вартує 20 грн., житнього цільнозернового — 25 грн., гречаного — 80 грн., рисового — 60 грн., кукурудзяного — 25 грн. Пан Мирослав торгує борошном на ринку в Тернополі, а також пропонує через інтернет. Допомагає підприємцю племінник Роман.

Борошняну справу пан Мирослав розпочав не так давно, раніше мав ательє із пошиття хутряних виробів. Але логічніше у Мельника — млин! «Хутро — сезонна робота, а їжа завжди актуальна», — усміхається чоловік.
— Мій дядько турбується про здорове харчування — вибирає гарне зерно, перемелює його на кам’яних жорнах за давнім способом, пропонує нашим краянам, а також торгуємо через Інтернет, — каже Роман.
— Придбав німецький млин і почав виготовляти борошно, — розповідає пан Мирослав. — У нас пісок не сиплеться з каменю, як у старих млинах, досягаємо ідеального помолу. Пекарі беруть борошно — дуже задоволені.

Норвегія передала Україні нове військове озброєння: що саме у списку

У Тернополі зменшиться кількість громадського транспорту