Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поліцейські забрали два автомобілі у чоловіка посеред вулиць Тернополя (ФОТО)

Тернопільські патрульні виявили п’яного водія, який двічі за ніч сів за кермо різних авто. Обидва легковики забрали на арештмайданчик. 

Вперше з горе-водієм “зустрілися” близько 22-ї години на вулиці Фабрична. Тоді він на авто Opel зіткнувся з легковиком Ford. Виявилося, що водій Opel, порушивши правила дорожнього руху, зіткнувся з автівкою Ford.

Під час спілкування з водієм автомобіля Opel, патрульні виявили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що останній відмовився. Інспектори склали на чоловіка відповідні адміністративні матеріали та направили автомобіль на арештмайданчик, – кажуть патрульні.
Згодом близько 1-ї години ночі 2 червня, патрулюючи на вулиці Злуки, інспектори побачили автомобіль Hyundai, який перебував на вулиці в період дії комендантської години. Правоохоронці зупинили автівку та виявили, що водієм був той самий чоловік, який нетверезим сів за кермо та спричинив ДТП на вулиці Фабрична.

Інспектори знову запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що останній знову відмовився. Патрульні вдруге за ніч склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та направили, вже інший автомобіль на арешт майданчик, – додали патрульні.

“Світ ловив тебе та не впіймав”: померла однорічна дівчинка з Тернополя, гроші на лікування якої збирали країною

На Тернопільщині буревій повалив велике дерево (ФОТО, ВІДЕО)