Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині п’яний водій пропонував 20 тисяч гривень хабаря поліцейським

Поліцейські затримали водія, жителя Микулинецької громади, який пропонував їм хабаря у розмірі 20 тисяч гривень, щоби ті не складали на нього адмінпротокол.

Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

31 травня авто 37-річного чоловіка зупинили теребовлянські патрульні через порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм правоохоронці зрозуміли, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння і запропонували пройти на місці тест, який показав, що в крові чоловіка рівень алкоголю перевищує норму.

Водієві оформили протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП та поїхали в місцеве відділення поліції, де він запропонував 20 тисяч гривень хабаря.

Працівники поліції повідомили, що така пропозиція може завершитися для жителя Теребовлянщини кримінальним провадженням. Проте це його не спинило і він просив прийняти від нього неправомірну вигоду, кажуть правоохоронці.

Через це чоловік відповідатиме у суді також за частиною 1 статті 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Шлях з вантажника в мільйонери: як уродженець Тернопільщини створив логістичний бізнес у США

500 євро з людини: у Тернополі спіймали керівника благодійного фонду, який допомагав призовникам виїжджати за кордон (ФОТО)