Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Заради Великої Перемоги моє життя – невелика ціна”: у Ланівцях прощаються із загиблим Героєм Володимирем (ФОТО)

4 червня 2022 року поблизу Святогірська Донецької області загинув старший оператор 3 протитанкового відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки 2 десантно-штурмового батальйону військової частини А0284, 38-річний ланівчанин Володимир Олегович Нечай.

Володя багато працював за кордоном. В армії раніше не служив. Попри всі вмовляння дружини, наприкінці квітня минулого року підписав контракт у ЗСУ. Пояснював, що в боргу перед Батьківщиною. Хотів вчитися військовій справі, опановував усе легко, прагнув бути корисним Україні.

Останні місяці рідним було надзвичайно важко, але він заспокоював. Був дуже порядною людиною і справжнім патріотом, любив свою країну, мріяв жити у селі, в Жуківцях, на родинному обійсті, хотів господарювати. Кохав дружину, обожнював доньку і сина, радів їхнім успіхам. Трепетно ставився до батьків, які виховали трьох синів. Володя був середульшим.

«Коли його підрозділ перебазувався в Сєвєродонецьк, Володя рідко виходив на зв’язок. Останнє, що написав: «Будь сильною дівчинкою», — пригадує дружина Надія. — Казав, що кожного з них чекають вдома батьки, діти, дружини і хочуть бачити їх живими. Але заради Великої Перемоги України його життя — це невелика ціна.

Мій чоловік завжди ставив у приклад Юрія Коваля, котрий загинув за Україну в 2016 році. Говорив, що ця людина гідно прожила своє коротке життя і це велика гордість, коли твоїм іменем названо школу чи вулицю. Знаю: Володя сміливо і гідно боронив нас, горджуся ним. Як і обіцяла — буду сильною. Герої не вмирають».

Такими патріотами гордиться вся Україна. Низько схиляємо голови в шанобливій скорботі перед Героєм. Щиро співчуваємо усій його дружній родині. Пам’ятатимемо.

Чин похорону Володимира Нечая відбудеться завтра, 9 червня о 10 годині в селі Жуківці, повідомляє lannews.

Фото: з сімейного архіву та Олесі Мельничук

У Тернополі чоловік та жінка викрали товар із “Рукавички” (ВІДЕО)

На Тернопільщині поліція розшукує злочинця (ФОТО)