Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ще один автомобіль передали у поміч для військових (ФОТО)

Українське суспільство продовжує творити неймовірні речі взаємодопомоги та взаємопідтримки. Люди гуртуються, об’єднуються у коаліції та допомагають захисникам, які зі зброєю в руках боронять від російської агресії нашу молоду державу. Розуміючи, що держава не в змозі самостійно в одному мить вирішити всі проблеми активні українці беруть ініціативу в свої руки.

Одним з таких напрямків є допомога з повнопривідними джипами, завдяки яким забезпечується мобільність наших військових. Волонтери шукають за кордоном відповідні авто, пристосовують їх для військових потреб та відправляють на фронт.

Черговий такий автомобіль доставили на передову для військових підрозділів з Тернопільщини перший заступник голови Тернопільської облради Володимир Болєщук разом з народним депутатом Іваном Чайківським та депутатом облради Олегом Боберським.

«Високий бойовий дух та щоденні звитяги – це те, що наближає українські перемоги на всіх фронтах, – каже перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук. – І кожен з нас в тилу має щодня працювати на забезпечення потреб тих хлопців і дівчат, які зараз боронять нашу державу.  Дякуємо українським воїнам за спокій в наших містах і селах».

Підтримка військових – важлива!

Іван Чайківський переконаний, що кожна допомога підтримує бойовий дух воїнів і додає їм сили у боях.

«Для наших хлопців як на передовій, так і там, де вони охороняють кордони, дуже важливо мати емоційний зворотній зв’язок з рідними та розуміти, що їх підтримує надійний тил. Бо справа не тільки в тому, що ти привіз їм, а в тому, що їм допомагають їхні рідні, близькі, знайомі, друзі – всі ті, заради яких наші військові терплять невигоди. Крім того, такі зустрічі дозволяють краще дізнатись потреби наших захисників і ефективніше використовувати пошук необхідного, збір коштів та доставку саме того, чого вони найбільше потребують в конкретний момент»,- каже народний депутат України Іван Чайківський.

Разом до перемоги!

На Тернопільщині призначили нового головного лісничого із Хмельницького

Європарламент прийняв резолюцію з закликом надати Україні статус кандидата на вступ до ЄС