Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернопільській та Львівській областях чутно вибухи: що сталося

У вівторок, 14 червня, під час масштабної повітряної тривоги повідомили про вибухи на Львівщині та Тернопільщині.

“Повідомляють про вибухи на Тернопільщині. Подбайте про безпеку”, – написав міський голова Тернополя Сергій Надал. – Тривога триває. Працює українське ППО. Дякуємо нашим захисникам!

Далі міський голова попередив людей про, що робити, коли побачили збиту ракету:

“Навіть перехоплена ракета нашими силами протиповітряної оборони змінює свою траєкторію і несе загрозу. Якщо ви побачили уламки збитої ракети, не підходьте близько і не торкайтеся. Одразу викликайте поліцію і рятувальників, – пояснив Сергій Надал

Голова Тернопільської ОВА Володимир Труш поки не повідомив ніяких подробиць, лише закликав місцевих мешканців залишатися в укриттях.

“Не панікуємо, не коментуємо. Офіційна інформація лише на моїх каналах та військової адміністрації. Про все повідомимо згодом, будьте в укриттях”, – додав згодом Труш.

Окрім того, повідомлялося про звуки вибухів на Львівщині. Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що спрацювала система протиповітряної оборони. Однак він також закликав людей не виходити з укрриттів до кінця повітряної тривоги.

“Над Золочевом сили ППО збили ракету. Внаслідок падіння ракети пошкоджень зазнав об’єкт цивільної інфраструктури. Інформація про потерпілих уточнюється”, – написав пан Максим.

Також повідомляють, що над Хмельницькою областю збили російську ракету, — очільник ОВА

Нагадаємо, 11 червня рашисти запустили чотири ракети по Чорткову на Тернопільщині. В результаті постраждали 22 людини.

Звідки тернопільських громад зайві гроші пояснили податківці

Над Тернопільщиною сили ППО збили ворожі ракети