Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські судді купили три автомобілі для українських захисників

Судді Тернопільського міськрайонного суду закупили і передали українським військовим три автомобілі.

Тернопільський міськрайонний суд підтримує Збройні Сили України, продовжує зміцнювати українську армію та долучатися до волонтерських ініціатив, які спрямовані на підтримку обороноздатності нашої держави.

“Незважаючи на зміни у життєдіяльності нашої держави, правосуддя – це система, яка навіть під час особливого правового режиму продовжує працювати. Тернопільський міськрайонний суд в умовах воєнного стану запровадженим у зв’язку із повномасштабним вторгненням РФ на територію України не припиняв діяльність та працював у звичному режимі. За період з 24 лютого по 01 червня 2022 року судді Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області опрацювали 18 264 процесуальних документів та отримали 3 624 справ і матеріалів, – повідомляє пресслужба суду.

На підставі судових рішень суддів Тернопільського міськрайонного суду за результатами розгляду клопотань учасників кримінальних проваджень на підтримку Збройних Сил України, а також для задоволення потреб держави під час воєнного стану спрямовано 1 804 429 гривень.
Усвідомлюючи, що територіальна цілісність України є об’єктом національної безпеки і відсіч посяганням на неї є громадським обов’язком кожного з нас, судді Тернопільського міськрайонного суду закупили та передали для потреб української армії транспортні засоби: Opel Frontera, Seat Alhambra, Ford Renger. Також суддями Тернопільського міськрайонного суду за період з 24 лютого по 1 червня 2022 року додатково ініційовано щомісячний добровільний перерахунок суддівської винагороди на потреби Збройних Сил України та здійснено закупівлю та передачу медикаментів, засобів захисту, одягу, бронежилетів, продуктів харчування на суму 1 112 390 гривень”.

“Велика трагедія і горе”: у Молдові в страшній аварії загинула тернопільська студентка (ФОТО)

Ленд-ліз ще не почався: Данілов пояснив, чому недостатньо зброї