Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Пільги збережені: у Тернополі учні, студенти та пенсіонери їздитимуть безкоштовно

У комунальних автобусах та тролейбусах в Тернополі безкоштовно їздять учні, студенти та всі групи пільговиків.

Учасники бойових дій і добровольці надалі їздитимуть безкоштовно та без обмежень у кількості у всьому громадському транспорті Тернополя. Безкоштовний проїзд також для учнів та студентів у комунальному транспорті зберігається і на час канікул, і на вихідні дні, пише Тернопільська міська рада.

Якщо пасажир пересідає з одного в інший транспортний засіб, він може скористатися своїм електронним квитком впродовж 30 хвилин, проте встановлений тайм-аут (ті ж самі 30 хвилин) при пересуванні в одному і тому ж транспортному засобі.

Такий пільговий режим діє також для приватних перевізників, що обслуговують приміські маршрути Тернопільської міської територіальної громади:

Приватний соціальний транспорт

Безкоштовно їздять в автобусах приватних перевізників типу «Соціальні» жителі Тернопільської громади пільгових категорій населення при наявності електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» категорії «Пільгова».

Студенти вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації денної форми навчання, учні загальноосвітніх шкіл, вихованці середніх та професійно-технічних навчальних закладів їздять з 50-відсотковою знижкою вартості проїзду (чотири гривні) при наявності електронного квитка «Соціальна карта тернополянина».

Приватний транспорт (маршрутки)

Безкоштовно їздять у приватному транспорті всі пільговики щодня з 10:00 год. ранку при наявності електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» категорії «Пільгова».

Учні загальноосвітніх шкіл їздять з 50-відсотковою знижкою вартості проїзду (чотири гривні) впродовж навчального року (окрім канікул) при наявності персоніфікованої «Соціальної карти тернополянина» категорії «Учнівська». Компенсація за проїзд здійснюється за рахунок власних коштів перевізника.

 

 

За відвагу у боях: Президент України нагородив медаллю військового з Тернопільщини

Тернополяни облаштували патріотичну клумбу (ФОТО)