Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Небезпечний випадок у Тернополі: автобус пошкодив дроти електромережі (ФОТО)

28 червня, близько 15-ї години на вулиці Замковій сталася автопригода без потерпілих.

Пасажирський автобус пошкодив дроти електромережі, які при падінні спричинили механічні пошкодження легкового автомобіля Citroen.

Рух транспорту на цій ділянці дороги ускладнено. На місці працюють патрульні поліцейські та працівники підрядних організацій.

Плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації.

Кермуйте відповідально, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху та не перевищуйте швидкісний режим.

Також свідком аварії був і тернопільський журналіст Сергій Сінкевич. Тернополянин поділися своєю думкою про цю ситуацію:

“… Він явно суттєво запізниться до пункту призначення – “двоповерховий” автобус “Херсон – Щецин” зачепив і обірвав тролейбусну електромережу біля готелю “Тернопіль”… І могла трапитись серйозна біда!..((( Бо “збиті” дроти впали на дах легківки “Сітроен”, яка їхала якраз позаду… І це просто пощастило, що ніхто не загинув…

… Говорив з поліцейським-патрульним. Він повідомив – мовляв, зараз прибуде якась “бригада” вимірювати висоту (!) автобуса. Типу – а чи не вищий він часом 4-ох метрів? І, знаєте, якось надто невпевненно це прозвучало… Коли я сказав – “так тут, біля готелю, повинні мати змогу проїжджати будь-які сучасні, і навіть високі, автобуси” – патрульний погодився…
… Я не фахівець “спецелектробригади”, але дозволю сказати твердо: та які, блін, чотири метри? Шо за абсурд? Не намагайтесь зробити винними водіїв автобуса! Вони що, “пролетіти” мали над центром Тернополя? Треба просто визнати – міська електрослужба “прошльопала”, дроти просіли недопустимо низько, і от – трапилось…На жаргоні у таких ситуаціях кажуть – “не треба ля – ля”…)”, – написав пан Сергій.

6-кілограмів щастя: на Тернопільщині народився богатир (ФОТО)

Молодь з Франції передала медикаменти в одну з лікарень Тернополя (ФОТО, ВІДЕО)