Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Загинув військовий медик із Чортківщини. Його брат захищає Україну

До Чорткова надійшла чергова жахлива звістка про загибель захисника України. Під час виконання службового обов’язку в Миколаєві загинув чортківчанин, старший бойовий медик Сергій Шишковський.

“12 червня хлопцеві могло би виповнитись 28 років… Шишковський Сергій Олегович народився 12 червня 1994 року. У 2013-ому році закінчив Чортківський державний медичний коледж, спеціальність «Сестринська справа». У 2018 році закінчив Тернопільський державний медичний університет, – повідомили на сторінці Чортківської міської ради. –  З 2018 до 2021 року проходив інтернатуру за спеціальністю «Хірургія». Працював лікарем-хірургом у місті Сарни Рівненської області. На війну пішов добровільно медичним братом.
У Сергія залишились батьки та брат, який теж боронить Україну від окупантів… Чортківська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті Сергія. Не забудемо про Його подвиг та мужність. Про дату та час поминальної панахиди буде повідомлено додатково. Вічна пам’ять!”

Потрібна дорога нейрооперація: допоможіть 8-річному хлопчику з Тернополя (ФОТО)

“Загинули двійнята, мама поховала дітей на городі”: переселенка з Маріуполя розповіла про жахіття війни (ФОТО)