Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чи буде нова хвиля мобілізації?

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що наразі наступного етапу мобілізації не відбудеться. Про це він сказав в ефірі телемарафону, – повідомляє  Укрінформ.

«На сьогодні у нас достатня кількість військових, які вже прийшли до військкоматів і яких ми залучили. На сьогодні йде навчання, йде підготовка наших бійців. І те, що ми зробили у першу чергу, цього достатньо для того, щоб ми могли захищати нашу країну», – сказав він.
Як раніше повідомляв Укрінформ із посиланням на начальника управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ Збройних Сил України Романа Горбача, за кількісними та якісними показниками мобілізація виконана на 100% і зараз темпи її дещо знизилися. Мобілізація в Україні проводиться залежно від потреб у військових спеціалістах.

начальник управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач

“Мобілізація продовжується вже значно меншими темпами, тому що в кінці лютого – на початку березня в більшій мірі була укомплектована бойова компонента як ЗСУ, так інших складових сил оборони. Зараз ми проводимо доукомплектування, поповнення військових частин людьми, які потрібно доукомлектовані. Темпи набагато нижчі, але йде за планом”, – сказав Горбач.

Все для перемоги: ЗСУ отримала 70 британських гаубиць

«Не дозволю назвати свого чоловіка вбивцею…» Резонансна справа 25-річної давності — у суді (фото)