Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі нагородили медиків, які рятували військових на фронті (ФОТО)

27 травня в Україні та світі відзначають День екстреної медичної допомоги. З нагоди цього свята у Тернополі нагородили працівників Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, частина з яких рятували життя військових та цивільних на передовій.

Представники влади привітали медиків з професійним святом та подякували їм за жертовність та самовідданість лікарській справі.

«Це важко. Важко психологічно. Важко фізично. Але це та робота, яку ви робите кожного дня. Не кожного дня ви звичайно рятуєте поранених в Тернопільській області, але кожного дня вам доводиться рятувати життя людей, куди ви приїжджаєте по виклику. І тільки від вашої вмілості, швидкості, стресостійкості, ви зможете цим людям дати життя»,- сказав голова ОВА Володимир Труш.

«Ви — Герої! У вас теж є свій фронт. Фронт боротьби за життя. Під обстрілами, під бомбардуваннями ви рятуєте життя людей, ризикуючи власними. За це вам низький уклін та подяка! Дякуємо за те, що залишаєтесь вірним своєму покликанню і допомагаєте тим, хто цього потребує. Всім нам здоров‘я та миру! Слава Україні!» — сказав Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської облради.

«Ви справжні Ангели-охоронці, героїчні люди, які щодня рятують життя. У час війни під кулями, рятують військових та цивільних українців у зоні активних бойових дій. Нехай Ваша нелегка праця приносить радість та людське щастя. Будьте здорові та повні сил! Ніколи не забудемо героїзм медиків на фронті»,- зазначив міський голова Сергій Надал.

“Що син, що мала – це найдорожче, що в мене є, тому ми всі тут”, – історія танкіста з Тернопільщини (ВІДЕО)

Помер відомий тернополянин Олександр Колодій (ФОТО)