Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянка зняла квартиру за 4000 грн в місяць, а киянам здавала її за 2500 грн за добу

Тернопільський міськрайонний суд визнав винною у вчиненні адміністративного правопорушення 43-річну мешканку обласного центру.

Жінка здавала в оренду вимушено переселеним особам чужу квартиру за значно завищеними цінами.

Нагадаємо, на гачок аферистки потрапили жителі столиці, які тікали від бомбардувань. Вони, приїхавши до Тернополя, почали шукати квартиру і натрапили на шахрайку. Зловмисниця у перші дні війни сама винайняла помешкання за 4000 гривень в місяць, а на киянах вирішила заробити чималі гроші. Потерпілі платили 2500 гривень за добу, ще й з передоплатою. Жодних договорів чи документів орендодавиця їм не надавала.

На квартирі переселенці прожили 14 днів і почали шукати щось дешевше. Уже згодом вони дізналися, що потрапили в пастку аферистки.

Квартирними питаннями почали займатися правоохоронці. Підозрювану у шахрайстів розшукали. Її притягнуто до адміністративної відповідальності згідно статті 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності).

Згідно рішення суду порушниця зобовязана сплатити штрафні санкції у розмірі двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 34 000 гривень.

Дружини військових полку “Азов” зустрілися з Папою Франциском

Ремонт дороги у Тернополі: на вулиці Хмельницького виникли додаткові незаплановані роботи (ФОТО)