Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Президент України нагородив трьох військових з Гусятинщини за мужність та відвагу (ФОТО)

Президент України Володимир Зеленський видав указ про відзначення трьох військових з Гусятинщини нагородами за мужність та самовіддані дії, виявлені у захистів державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня  присвоєні Віталію Ігоровичу Невінському — капітану Збройних сил України (випускник гусятинської школи 2011 року), Роману Леонідовичу Левицькому – старшому лейтенанту Збройних сил України (випускник школи 2011 року) та орден «За мужність»  ІІІ ступеня Володимиру Петровичу Перегінцю – солдату Збройних сил України (випускник школи 2006 року).

“Наші захисники, сміливі та непереможні, продовжують славні традиції козацького війська. Вкотре за останні століття вони знову стали на захист рідної землі, борються за свою Батьківщину, як колись боролися їхні нащадки – вояки Української повстанської армії. Сьогодні відчуваємо невимовну гордість і за випускників нашого освітнього закладу, які в тяжкий для держави час стали на захист її незалежності та територіальної цілісності. Дякуємо вам за наш спокій, за те, що ви мужньо і героїчно бороните рідну неньку Україну від ворога!  Міцного здоров’я вам та перемоги! Завжди повертайтеся живими! Безмежно пишаємося вами”, – йдеться в повідомленні на «Фейсбук» сторінці гусятинської школи.

Скільки можна палити: на Тернопільщині ледь не згоріло 10 гектарів лісу

“Передайте на велику землю, що Маріупольська фортеця тримається”: теребовлянка про загиблого брата, який захищав Маріуполь